kingswel machinery  iku salah siji saka dhasar produksi paling gedhe saka jotosan ngecor mesin ing donya. Perusahaan iki jurusan ing lapangan ngrancang, Manufaktur lan sade kabeh jinis peralatan jotosan ngecor kang cocok kanggo Manufaktur produk plastik kothong kaya botol plastik, panci, barel, kothak, tas, Toys, rak plastik, plastik super-amba barel etc karo pendhudhukan saka 0.01-5000 liter. Paling 1000-liter mesin kothong jotosan-ngecor tengen kene. Kanthi 60% saka pendhudhukan saka pasar, jinis wanguné perusahaan wis worldwidely didol kanggo Asia Kidul-Wétan, Eropa, Amerika, negara Arab lan sapiturute pawarta komponen saka produk sing wis Sampeyan liwati sertifikat saka Amérika UL, CSA utawa IS09000 (2000) sing ndadekake produk manawa dadi produk kualitas internasional.

Contact kita Read More

Featured Products

Baru

WhatsApp Online Chat !