Prakawis kita - Kingswel Machinery Co., Ltd

Babagan awake dhewe

kingswel machinery  iku salah siji saka dhasar produksi paling gedhe saka jotosan ngecor mesin ing donya. Perusahaan iki jurusan ing lapangan ngrancang, Manufaktur lan sade kabeh jinis peralatan jotosan ngecor kang cocok kanggo Manufaktur produk plastik kothong kaya botol plastik, panci, barel, kothak, tas, Toys, rak plastik, plastik super-amba barel etc karo pendhudhukan saka 0.01-5000 liter. Paling 1000-liter mesin kothong jotosan-ngecor tengen kene. Kanthi 60% saka pendhudhukan saka pasar, jinis wanguné perusahaan wis worldwidely didol kanggo Asia Kidul-Wétan, Eropa, Amerika, negara Arab lan sapiturute pawarta komponen saka produk sing wis Sampeyan liwati sertifikat saka Amérika UL, CSA utawa IS09000 (2000) sing ndadekake produk manawa dadi produk kualitas internasional.

We nandheske ing yakin, karo kabeh kekuatan kanggo nindakake rancangan kelas kapisan karo jinis wanguné kualitas dijamin, lan sampurna nampilake hubungan antarane produk kita lan wong, lan daya adaptasi kanggo wektu.

Apa kita konsentrasi ing ora menit saka desain mekanik utawa bagean fungsi, nanging uga kita nyoba kita paling apik kanggo scientifically gabungan roh perusahaan dina iki lan sésuk.

Saben produk wis kira-kira dening Desainer kanggo pakulinan lingkungan saka nggunakake lan gaya. We kudu riset expertise lan departemen sinau lan layanan net sales saindhenging negara, uga karo peralatan majeng lan personel; sing kita bisa ing sembarang wektu nangkep kasempatan lan cepet nyedhiyani layanan paling apik kanggo sampeyan.

Ing njaba dipikir saka pabrik
Ing njaba dipikir saka pabrik

1

1

1

1

1


Tampilan Online Chat!