News

  • Njamin safety saka produk lan karyawan kita
    Post wektu: Feb-28-2020

    Wiwit coronavirus anyar raging ing China, nganti departemen pamarentah, mudhun kanggo wong biasa, kita Kingswel Machinery ing wilayah kabeh mlaku gesang, kabeh tingkat saka Unit sing aktif njupuk tindakan apa proyek apik saka Nyegah epidemi lan karya kontrol. Senajan kita pabrik ora ing ...Waca liyane »

  • Post wektu: Apr-26-2017

    Dear Customer, Kingswel siap kanggo njupuk bagéyan ing 31th Chinaplas 2017 ing padha Guangzhou.The iku saka 16 kanggo 19 Mei. Nomer Booth Kita S01, Hall 11,1. Matur nuwun kabeh kanggo dhukungan lan manungsa waé kanggo Kingswel lan kita ora bisa ngenteni kanggo ndeleng sampeyan ing Chinaplas. Best Regards, Eric Xu Waca liyane »

  • wektu Post: Feb-22-2016

    Dear pelanggan lan kanca-kanca, Kingswel Machinery wis arep njupuk bagéyan ing 2016 Chinaplas padha ing Shanghai. Informasi nomer Booth ngisor. Matur nuwun kabeh kanggo bantuan lan yakin Kingswel Machinery kanggo supaya akeh taun. Kita ora bisa ngenteni kanggo ndeleng sampeyan ing 2016 Chinaplas ing Shanghai. Ing f iki ... Waca liyane »

  • Post wektu: Apr-27-2015

    Kingswel wis arep njupuk bagéyan ing 2015 Chinaplas ing Guangzhou. Ing wektu pameran iku saka 20 Mei Mei 23 nomer Booth Kita 11.1 S65. Pangarep-arep kanggo ndeleng pelanggan lawas lan anyar kita ana! Waca liyane »

Tampilan Online Chat!