Ndeleng sampeyan ing 2017 Chinaplas ing Guangzhou

Dear Customer,

Kingswel siap kanggo njupuk bagéyan ing 31th Chinaplas 2017 ing padha Guangzhou.The iku saka 16 kanggo 19 Mei. nomer Booth Kita S01, Hall 11,1. 

Matur nuwun kabeh kanggo dhukungan lan manungsa waé kanggo Kingswel lan kita ora bisa ngenteni kanggo ndeleng sampeyan ing Chinaplas.

Regards Best,

Eric Xu


Post wektu: Apr-26-2017
Tampilan Online Chat!