Lajme

 • Të garantuar sigurinë e produkteve tona dhe të punësuarve
  Ora Post: shkurt-28-2020

  Që nga koronavirus i ri ndezur në Kinë, deri në departamentet qeveritare, për shkak të njerëzve të zakonshëm, ne Kingswel Makinerisë në rajonin e të gjitha sferat e jetës, të gjitha nivelet e njësive janë në mënyrë aktive duke marrë masa për të bërë një punë të mirë e parandalimit të epidemisë dhe punë të kontrollit. Edhe pse fabrika jonë nuk është në ...Lexo më shumë »

 • Ora Post: Apr-26-2017

  Customer nderuar, Kingswel është e gatshme për të marrë pjesë në më 31 Chinaplas 2017 në Guangzhou.The panair është nga 16 deri më 19 maj. Numri ynë kabinë është S01, Hall 11.1. Ju faleminderit të gjithëve për mbështetjen dhe vëmendjen për Kingswel dhe ne nuk mund të presim për të parë ju në Chinaplas. Best Regards, Eric Xu Lexo më shumë »

 • Ora Post: shkurt-22-2016

  Shfrytëzues dashur dhe miqtë, Kingswel Makineria do të marrë pjesë në 2016 Chinaplas panair në Shanghai. Informacioni Numri kabinë është më poshtë. Ju faleminderit të gjithëve për ndihmën dhe besimin në Kingswel Makina për kaq shumë vite. Ne nuk mund të presim për të parë ju në 2016 Chinaplas në Shanghai. Në këtë f ... Lexo më shumë »

 • Ora Post: Apr-27-2015

  Kingswel do të marrë pjesë në 2015 Chinaplas në Guangzhou. Ora Ekspozita është nga 20 maji deri në maj 23 numri ynë kabinë është 11.1 S65. Shpresë për të parë klientët tanë vjetra dhe të reja atje! Lexo më shumë »

WhatsApp Online Chat!