kingswel mesin  nyaeta salah sahiji basa produksi pangbadagna ti niup molding mesin di dunya. Pausahaan ieu jurusan widang ngarancang, manufaktur jeung ngajual sagala jenis pakakas niup molding nu cocog pikeun manufaktur produk palastik kerung kayaning botol plastik, pariuk, tong, buleud, tas, Toys, trays plastik, palastik super-badag tong jsb jeung penjajahan ti 0.01-5000 liter. Pangbadagna 1000 liter mesin kerung niup-molding nyaeta katuhu di dieu. Kalawan 60% dijajah pasar, rupa variatif pausahaan geus worldwidely dijual ka Asia Tenggara, Eropa, Amerika, nagara Saudi jsb Allthe komponén tina produk geus lulus sertifikasi of Amérika UL, CSA atanapi IS09000 (2000) yén ngajadikeun produk yakin jadi produk kualitas pangluhurna sacara internasional.

Taros Kami Read More

Artikel produk

Arrivals anyar

WhatsApp Online Chat !