Nepangkeun - Kingswel mesin Co., Ltd

Tentang Kami

kingswel mesin  nyaeta salah sahiji basa produksi pangbadagna ti niup molding mesin di dunya. Pausahaan ieu jurusan widang ngarancang, manufaktur jeung ngajual sagala jenis pakakas niup molding nu cocog pikeun manufaktur produk palastik kerung kayaning botol plastik, pariuk, tong, buleud, tas, Toys, trays plastik, palastik super-badag tong jsb jeung penjajahan ti 0.01-5000 liter. Pangbadagna 1000 liter mesin kerung niup-molding nyaeta katuhu di dieu. Kalawan 60% dijajah pasar, rupa variatif pausahaan geus worldwidely dijual ka Asia Tenggara, Eropa, Amerika, nagara Saudi jsb Allthe komponén tina produk geus lulus sertifikasi of Amérika UL, CSA atanapi IS09000 (2000) yén ngajadikeun produk yakin jadi produk kualitas pangluhurna sacara internasional.

Simkuring keukeuh dina kapercayaan, jeung sagala kakuatan pikeun ngalakukeun rarancang kelas munggaran kalayan rupa variatif ti kualitas dijamin, sarta sampurna nembongkeun hubungan antara produk urang jeung urang, jeung adaptability -na pikeun waktu.

Keur naon urang aya concentrating on henteu mung menit ti desain montir atawa bagian tina fungsi, tapi ogé urang coba pangalusna kami pikeun ilmiah ngagabungkeun sumanget sahiji perusahaan ayeuna jeung isukan.

Unggal produk diperkirakeun ku desainer keur watek lingkungan maké jeung trend. Simkuring gaduh panalungtikan kaahlian jeung departemén ulikan sarta layanan jualan net sabudeureun nagara, ogé mibanda parabot canggih tur tanaga; yen urang tiasa iraha wae nangkep kasempetan jeung gancang nyadiakeun ladenan pangalusna keur anjeun.

The luar katingal pabrik
The luar katingal pabrik

1

1

1

1

1


WhatsApp Online Chat!