wartos

  • Mastikeun kasalametan produk jeung karyawan urang
    Pos waktos: Feb-28-2020

    Ti coronavirus anyar raging di Cina, nepi ka departemén pamaréntah, ka handap ka rahayat biasa, urang Kingswel mesin di wewengkon sadaya walks kahirupan, sadayana tingkat unit aktip ngalakukeun aksi kana ngalakukeun pakasaban alus pencegahan wabah jeung karya kontrol. Sanajan pabrik urang teu di ...Baca leuwih »

  • Pos waktos: Apr-26-2017

    Dear Palanggan, Kingswel siap nyandak bagian dina 31th Chinaplas 2017 di adil Guangzhou.The nyaeta ti 16 nepi ka 19 Méi. Jumlah stan kami téh S01, Aula 11,1. Hatur nuhun sadaya pikeun rojongan jeung perhatian pikeun Kingswel na urang teu tiasa ngantosan ningali anjeun dina Chinaplas. Best Regards, Eric Xu Baca leuwih »

  • waktos pos: Feb-22-2016

    Dear konsumén jeung babaturan, Kingswel mesin bade nyandak bagian dina 2016 Chinaplas adil di Shanghai. Informasi angka stan téh handap. Hatur nuhun sadaya pikeun pitulung jeung amanah ka Kingswel mesin keur jadi sababaraha taun. Simkuring teu tiasa ngantosan ningali anjeun dina 2016 Chinaplas di Shanghai. Dina f ieu ... Baca leuwih »

  • Pos waktos: Apr-27-2015

    Kingswel bade nyandak bagian dina 2015 Chinaplas di Guangzhou. Waktu paméran téh ti 20 Mei nepi ka bulan Méi 23. jumlah stan kami téh 11.1 S65. Mudahan ningali konsumén heubeul jeung anyar urang aya! Baca leuwih »

WhatsApp Online Chat!