Tempo anjeun dina 2017 Chinaplas di Guangzhou

Dear Palanggan,

Kingswel siap nyandak bagian dina 31th Chinaplas 2017 di adil Guangzhou.The nyaeta ti 16 nepi ka 19 Méi. Jumlah stan kami téh S01, Aula 11,1. 

Hatur nuhun sadaya pikeun rojongan jeung perhatian pikeun Kingswel na urang teu tiasa ngantosan ningali anjeun dina Chinaplas.

Salam hormat,

Eric Xu


Pos waktos: Apr-26-2017
WhatsApp Online Chat!