Njamin safety saka produk lan karyawan kita

Wiwit coronavirus anyar raging ing China, nganti departemen pamarentah, mudhun kanggo wong biasa, kita Kingswel Machinery ing wilayah kabeh mlaku gesang, kabeh tingkat saka Unit sing aktif njupuk tindakan apa proyek apik saka Nyegah epidemi lan karya kontrol.

101

Senajan kita pabrik ora ing area inti - Wuhan, nanging kita isih ora njupuk iku entheng, pisanan kanggo tumindak. On Januari 27, kita Nggawe group Nyegah darurat Kepemimpinan lan tim nanggepi darurat, lan banjur ing pabrik Nyegah epidemi karya cepet lan èfèktif dadi operasional. We langsung dirilis pancegahan kanggo wabah ing situs web kita resmi, klompok QQ, klompok WeChat, akun Official WeChat, lan platform privasi warta perusahaan. Ing pisanan kita dirilis Nyegah saka coronavirus pneumonia novel lan resumption kawruh-related karya, Salam kondisi fisik pamilike everyone lan wabah ing kutha Panjenengan. Ing dina, kita rampung statistik saka personil kang kiwa kanggo kutha sak liburan Spring Festival.

105

Supaya adoh, ora ana sing metu-saka-kantor personel dicenthang nemu sing cilik siji sing sabar karo mriyang lan watuk. Salajengipun, kita uga bakal strictly tindakake syarat departemen pemerintah lan tim Nyegah epidemi maneh bali personel kanggo mesthekake yen Nyegah lan kontrol ing Panggonan.

106

kita pabrik dituku nomer akeh tutup medical, disinfektan, thermometers ukuran infrared, etc., lan wis diwiwiti kumpulan pisanan pengawasan personel pabrik lan Testing karya, nalika disinfected kabeh-babak kaping pindho dina ing produksi lan pembangunan departemen lan kantor tanduran .

103

Senajan ora gejala wabah ditemokaké ing pabrik kita, kita isih Nyegah kabeh-babak lan kontrol, kanggo njamin safety saka produk kita, kanggo njamin safety saka karyawan.

152
Miturut informasi umum WHO, paket saka China ora nindakake virus. wabah iki ora mengaruhi ekspor barang salib-wewatesan, supaya sampeyan bisa banget njamin kanggo nampa products saka China, lan kita bakal terus kanggo nyedhiyani sampeyan karo kualitas layanan paling apik sawise-sales.

Akhire, aku seneng thanks pelanggan manca kita lan kanca-kanca sing wis tansah peduli bab kita. Sawise wabah, akeh pelanggan lawas kontak kita kanggo pisanan, inquire lan care babagan kahanan kita saiki. Kene, kabeh Staff Kingswel Machinery seneng nyebut kita thanks paling tulus kanggo sampeyan!

 


Post wektu: Feb-28-2020
Tampilan Online Chat!