Kingswel siap kanggo njupuk bagéyan ing 2015 Chinaplas

Kingswel wis arep njupuk bagéyan ing 2015 Chinaplas ing Guangzhou. Ing wektu pameran iku saka 20 Mei Mei 23 nomer Booth Kita 11.1 S65. Pangarep-arep kanggo ndeleng pelanggan lawas lan anyar kita ana!


Post wektu: Apr-27-2015
Tampilan Online Chat!