2016 Chinaplas Booth Jumlah kanggo Kingswel Machinery

pelanggan Dear lan kanca-kanca,

Kingswel Machinery wis arep njupuk bagéyan ing 2016 Chinaplas padha ing Shanghai. Informasi nomer Booth ngisor.

Matur nuwun kabeh kanggo bantuan lan yakin Kingswel Machinery kanggo supaya akeh taun. Kita ora bisa ngenteni kanggo ndeleng sampeyan ing 2016 Chinaplas ing Shanghai.

Ing padha iki, jejere mesin jamur ndamu lan jamur, printer 3D uga klebu. wektu iki, kita bakal nggawa mesin entri tingkat lan tingkat advance 3D printer.

Looking nerusake kanggo ndeleng sampeyan ing Shanghai.

Yours Sincerely,

Kingswel Machinery 

22th, Feb, 2016

20160221182000_6098


wektu Post: Feb-22-2016
Tampilan Online Chat!