mesin khusus kanggo tank bahan bakar otomatis

mesin khusus kanggo tank bahan bakar otomatis

Short Description:

According to customer’s requirements, we development some special machine. Such as special extrusion system for automobile material, different structure 3D air duct machine to follow different requirements, big machine for pallet and many special shaped products. Product Description: Special Machine For Auto Fuel Tank This machine is composed by six sets of extruder system, six layer die head system, platen-moving system, hydraulic pressure, pneumatic system,electric system, automatic take ...


Detail produk

Tags Product

Miturut syarat customer kang, kita pembangunan sawetara mesin khusus. Kayata sistem extrusion khusus kanggo material automobile, struktur beda 3D mesin pipa air kanggo tindakake syarat beda, mesin amba kanggo pallet lan akeh produk khusus shaped.

Product Description:

Machine Special Kanggo Auto Fuel Tank

20150508130114_4887

mesin iki dumadi dening enem set sistem extruder, enem lapisan sistem sirah die, sistem platen-obah, meksa hydraulic, sistem pneumatic, sistem listrik, otomatis njupuk metu sistem lan ing. mesin iki bisa ngumpul karo sistem pusat otomatis loading, unit cooling, crusher, mixer, etc. mesin iki rampung dibangun lan diprodhuksi miturut standar Jerman saka model padha, kang model karo jatah optimized kinerja kanggo rega ing saiki ing donya .

fitur Machine:

mesin iki khusus dikembangaké kanggo enem tank bahan bakar lapisan munggah to100L.

HX1000X6-Y

(Paramèter Technical)

1. Max. volume saka tank bahan bakar ------------------------ 100 L

2. Jumlah lapisan ----------------------------------- 6

3. sistem Extruder

lapisan utama lan lapisan regrind

kapasitas Plasticizing (kg / jam) ----------------------- 270 × 2 (HDPE)

Dadi panas daya saka silinder (KW) ----------------------- 35,6 × 2

Dadi panas daya saka extruder (KW) ------------------------ 90 × 2

 

kapasitas Plasticizing (kg / jam) ------------------------ 20 (HDPE)

lapisan alangi

kapasitas Plasticizing (kg / jam) ------------------------ 20 (HDPE)

Dadi panas daya saka silinder (KW) ------------------------ 7.5

Dadi panas daya saka extruder (KW) ------------------------ 15

metu lapisan

kapasitas Plasticizing (kg / jam) ------------------------ 65 (HDPE)

Dadi panas daya saka silinder (KW) ----------------------- 21.5

Dadi panas daya saka extruder (KW) ------------------------ 37

sirah die 4.The co-extrusion enem lapisan

daya Mold sirah panas (KW) ------------------------ 75

Mold bagean sirah panas --------------------------- 12

diameteripun tutuk die (mm) --------------------------- 300-600

 Parison nomer titik kontrol ------------------------- 100

piranti 5. clamping

ukuran Mold plate (W * H) (mm) ---------------- 1400 x 1800

Distance between jamur piring (mm) ---------------------- 650 ~ 1650

Clamping pasukan (KN) ------------------------------- 1000

Moving-jamur stroke (mm) -------------------------- 1000

kacepetan obah-jamur (mm / sec.) --------------------------- 250

konsumsi 6. Power

daya Déwan Umum (KW) ------------------------- 566

Rata-rata konsumsi energi (KW / h) ----------------------- 340

meksa sumber Air (MPa) ---------------------------- 1.0

Konsumsi Air (M 3/ min) ----------------------------- 3

Cooling meksa banyu (MPa) ------------------------- 0.3

Cooling aliran banyu (M3 / min) ---------------------- 50 (<300C)

7. Bobot (ton.) ------------------------------ About 100

8. Machine dimensi (L * W * H) (长 x 宽 x 高) (m) ----------- 16 x 9.5x 8


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Tampilan Online Chat!