Kingswel е подготвена да учествува во 2015 Chinaplas

Kingswel се случува да се земе учество во 2015 Chinaplas во Гуангжу. време на изложбата е од 20 мај до 23 мај Нашиот штанд број е 11.1 S65. Се надеваат дека за да ја видите нашите стари и нови клиенти таму!


Време на мислењето: Април-27-2015
WhatsApp Онлајн Chat!