makineri Kingswel  është një nga bazat më të mëdha prodhimin e derdhur makinerive goditje në botë. Kompania është majoring në fushën e projektim, prodhim dhe shitjen e të gjitha llojet e pajisjeve derdhur goditje të cilat janë të përshtatshme për prodhimin e produkteve të uritur plastike të tilla si shishe plastike, enë, fuçi, kuti, çanta, lodra, tabaka plastike, plastike super-të mëdha fuçi etj me pushtimin nga 0.01-5000 litër. Më e madhe 1000 litra uritur goditje-derdhur makine është e drejtë këtu. Me 60% të pushtimit të tregut, lloje të ndryshme të kompanisë kanë shitur worldwidely në Azinë Juglindore, Evropë, Amerikë, vendet Saudite etj Allthe komponentet e produkteve kanë kaluar vërtetimin e amerikan UL, CSA ose IS09000 (2000) që bën të produkteve të sigurt për të qenë produkte të cilësisë më të lartë ndërkombëtar.

Na kontaktoni Lexo më shumë

Featured Produkte

Arritje të reja

WhatsApp Online Chat!