Rreth Nesh - Kingswel Machinery Co, Ltd

Rreth nesh

makineri Kingswel  është një nga bazat më të mëdha prodhimin e derdhur makinerive goditje në botë. Kompania është majoring në fushën e projektim, prodhim dhe shitjen e të gjitha llojet e pajisjeve derdhur goditje të cilat janë të përshtatshme për prodhimin e produkteve të uritur plastike të tilla si shishe plastike, enë, fuçi, kuti, çanta, lodra, tabaka plastike, plastike super-të mëdha fuçi etj me pushtimin nga 0.01-5000 litër. Më e madhe 1000 litra uritur goditje-derdhur makine është e drejtë këtu. Me 60% të pushtimit të tregut, lloje të ndryshme të kompanisë kanë shitur worldwidely në Azinë Juglindore, Evropë, Amerikë, vendet Saudite etj Allthe komponentet e produkteve kanë kaluar vërtetimin e amerikan UL, CSA ose IS09000 (2000) që bën të produkteve të sigurt për të qenë produkte të cilësisë më të lartë ndërkombëtar.

Ne këmbëngulin në besimin, me gjithë forcë për të bërë dizajnin e klasit të parë me lloje të ndryshme të cilësisë së garantuar, dhe të përkryer të shfaqin marrëdhëniet ndërmjet produkteve dhe popullit tonë, si dhe përshtatshmërinë e saj në kohë.

Ajo që ne jemi të përqëndruar në nuk është vetëm minuta e projektimit mekanik apo nga ana e funksionit, por edhe ne përpiqemi të mira tona për të shkencërisht kombinuar shpirtin e kompanisë tuaj sot dhe nesër.

Çdo produkt është vlerësuar nga projektuesi për mjedisin zakonin e përdorimit dhe prirje. Ne kemi hulumtim ekspertizë dhe departamentit të studimit dhe neto të shitjes të shërbimit të gjithë vendin, edhe me pajisje të avancuar dhe personelit; që ne mund të në çdo kohë të kuptojnë mundësinë dhe të shpejt të ofrojë shërbimin më të mirë për ju.

Pamjen jashtë fabrikës
Pamjen jashtë fabrikës

1

1

1

1

1


WhatsApp Online Chat!