FT Series

FT Series

Përshkrim i shkurtër:

According to customer’s requirements, we development some special machine. Such as special extrusion system for automobile material, different structure 3D air duct machine to follow different requirements, big machine for pallet and many special shaped products. Depend on the shape of the product       Note:The data just for reference,the machine can be specially designed according to different products.   FT550 FT750/BK750 FT1500/BK1500 FT1000/1500 (six layer) ※Max. volume...


Detail Product

Produkt Tags

Sipas kërkesave të konsumatorëve, ne zhvillimin e disa makinë të veçantë. Të tilla si sistemi të veçantë nxjerrje për materiale të automobilave, struktura të ndryshme 3D makinë kanal ajri për të ndjekur kërkesat e ndryshme, makinë e madhe për paletë dhe shumë produkte të veçanta në formë.

  1. Varet nga forma e produktit

      Shënim: Të dhënat vetëm për referencë, makinë mund të jetë projektuar posaçërisht në bazë të produkteve të ndryshme.

 

FT550

FT750 / BK750

FT1500 / BK1500

FT1000 / 1500 (gjashtë shtresa)

※ Max. volumi i produkteve (L)

120

220

1250

100 (500)

diametër vidhos (mm)

φ100

φ120

φ120 x 2

φ45 / 75/100 x 2

L / D

30: 1

30: 1

30: 1

28: 1 (30: 1)

kapacitet plasticizing (kg / h)

240

380

380 (450) X2

270

dimension Platen (W x H) (mm)

1100 x 1100

1300 × 1400

1800 x 1600

1400 x 1800

Platen hapja goditje
(mm)

600 ~ 1400

700 ~ 1700

1000 ~ 2700

1000 ~ 2000

Goditjen force (kN)

550

2750

1500

1000/1500

volum akumulator (L)

12 (16)

20 (30)

45 (85)

gjashtë shtresa bashkë-nxjerrje

Max diametër prej vdesin (mm)

100-350

380

300 (650)

300-600 (600-800)

Goditje pin lart dhe poshtë goditje (mm)

150

150

240

150

Expand goditje (mm)

170 550 ~

140 440 ~

240 ~ 1035

150 ~ 700

Bottom goditje pin up dhe goditje poshtë (mm)

260

200

400

350

Platforma lart dhe poshtë goditje (mm)

450

520

600

520

Ftohjen e presionit të ujit (Mpa)

0.3

0.3

0.3

0.3

presionin e ajrit (Mpa)

0.8

0.8

1.0

1.0

presioni hidraulike sistem (Mpa)

16

16

16

16

Vdes fuqia e ngrohjes koka (kW)

28 (35)

52 (65)

55 (95)

40

fuqia e ngrohjes nxjerrje (kW)

30

47

47 cm 2

91 (138)

Fuqia pompë vaj motori (kW)

37

30

100 (44)

80 (100)

fuqia motor nxjerrje (kW)

90

132

132 cm 2

247 (376)

Fuqia totale (kW)

196

255

538 (482)

566 (850)

konsumi mesatar (kW / h)

105

135

305 (260)

340 (510)

peshë makine (T)

20

30

75-90

30

Machine dimension (LxWxH) m

8.7 mm x4.2 5

9.1x5x6

13x5x7.6

16 x 9.5 x 8 (22x12x9)


  • Previous:
  • Next:

  • Related Products

    WhatsApp Online Chat!