Machine Video - Kingswel Machinery Co., Ltd

Machine Video

30L vaditëse deflsh

3D Machine najlon & GF

transportues

Dyfishtë Color Machine

FJ Series

FJA802TP

HG60YR 4 Heads Blow zhdrejtë

HG70YR Vrapimi Idle

HG80YR 3

Kingswel PC fuçi

Kingswel PVC goditje derdhur makine

Kingswel Road pengues Machine

PGB02LⅡ Rotation Cutter

PGB500L Testing

Rotacioni Cutter sipërme dhe e poshtme

Sea Ball Machine

Machine veçantë për tubi

Spoiler derdhur goditje makine

HC75BR2013

HG100YR

testimi rrjedhje për 1L

WhatsApp Online Chat!