Të garantuar sigurinë e produkteve tona dhe të punësuarve

Që nga koronavirus i ri ndezur në Kinë, deri në departamentet qeveritare, për shkak të njerëzve të zakonshëm, ne Kingswel Makinerisë në rajonin e të gjitha sferat e jetës, të gjitha nivelet e njësive janë në mënyrë aktive duke marrë masa për të bërë një punë të mirë e parandalimit të epidemisë dhe punë të kontrollit.

101

Edhe pse fabrika jonë nuk është në zonën kryesore - Wuhan, por ne ende nuk e marrin atë lehtë, për herë të parë për të vepruar. Më 27 janar, ne kemi ngritur një grup të parandalimit të emergjencave lidershipit dhe ekipin përgjigje emergjente, dhe pastaj fabrika punën parandalimin e epidemisë shpejt dhe efektivisht u bë funksional. Ne menjëherë lëshuar masat për shpërthimin në faqen tonë zyrtare, grupi QQ, grupi WeChat, llogari zyrtare WeChat, dhe platformën e politikave lajm të kompanisë. Në herë të parë kemi lëshuar parandalimin e pneumonisë romanit koronavirusi dhe rifillimin e njohurive të lidhura me punën, përshëndetje gjendjen përkatës fizike të gjithëve dhe shpërthimin në qytetin tuaj. Brenda një dite, kemi përfunduar statistikat e personelit të cilët u larguan për vendlindjen e tyre gjatë pushimeve Festivalin e Pranverës.

105

Deri më tani, asnjë nga personeli jashtë-e zyrës kontrollohen kemi gjetur një rast të vetëm të një pacienti me ethe dhe kollë. Më pas, ne do të ndjekim rreptësisht kërkesat e departamenteve qeveritare dhe ekipet parandalimin e epidemisë për të shqyrtuar kthimin e personelit për të siguruar që parandalimin dhe kontrollin në vend.

106

Fabrika jonë blerë një numër të madh të maska ​​mjekësore, dezinfektues, infra të kuqe termometra shkallë, etj, dhe ka filluar të serisë së parë të inspektimit personelit të fabrikës dhe punës testimit, ndërsa të dezinfektuar të gjitha raundin e dy herë në ditë në prodhimin dhe zhvillimin departamenteve dhe zyrave të mbjellë .

103

Edhe pse asnjë simptomë e shpërthimit gjetur në fabrikën tonë, ne ende parandalimin gjitha raundin dhe kontrollit, për të garantuar sigurinë e produkteve tona, për të garantuar sigurinë e punonjësve.

152
Sipas informacionit publik të OBSH-së, paketa nga Kina nuk do të bartin virusin. Ky shpërthim nuk do të ndikojë në eksportet e mallrave ndërkufitare, kështu që ju mund të jetë shumë i sigurt për të marrë produktet më të mira nga Kina, dhe ne do të vazhdojmë për të siguruar me shërbimin cilësi më të mirë pas shitjes.

Së fundi, unë do të doja të sajë klientët tanë të huaj dhe miq të cilët janë kujdesur gjithmonë për ne. Pas shpërthimit, shumë konsumatorë të vjetër të na kontaktoni për herë të parë, të hetojë dhe të kujdesen për gjendjen tonë të tanishme. Këtu, i gjithë stafi i Kingswel makinerive do të doja të shpreh falënderimet më të sinqerta për ju!

 


Ora Post: shkurt-28-2020
WhatsApp Online Chat!