FT Series

FT Series

Pondok Description:

According to customer’s requirements, we development some special machine. Such as special extrusion system for automobile material, different structure 3D air duct machine to follow different requirements, big machine for pallet and many special shaped products. Depend on the shape of the product       Note:The data just for reference,the machine can be specially designed according to different products.   FT550 FT750/BK750 FT1500/BK1500 FT1000/1500 (six layer) ※Max. volume...


jéntré produk

Tags produk

Numutkeun syarat customer urang, urang ngembangkeun sababaraha mesin husus. Kayaning Sistim Tonjolan husus keur bahan mobil, struktur béda 3D mesin saluran hawa nuturkeun syarat béda, mesin badag pikeun Usuk jeung loba produk ngawangun husus.

  1. Gumantung kana bentuk produk

      Catetan: Data ngan pikeun rujukan, mesin bisa dirancang husus nurutkeun produk béda.

 

FT550

FT750 / BK750

FT1500 / BK1500

FT1000 / 1500 (genep lapisan)

※ Max. volume produk (L)

120

220

1250

100 (500)

diaméterna screw (mm)

φ100

φ120

φ120 × 2

φ45 / 75/100 × 2

L / D

30: 1

30: 1

30: 1

28: 1 (30: 1)

kapasitas Plasticizing (kg / h)

240

380

380 (450) x2

270

dimension Platen (W × H) (mm)

1100 × 1100

1300 × 1400

1800 × 1600

1400 × 1800

Platen lawang stroke
(mm)

600 ~ 1400

700 ~ 1700

1000 ~ 2700

1000 ~ 2000

Clamping gaya (kn)

550

2750

1500

1000/1500

volume Accumulator (L)

12 (16)

20 (30)

45 (85)

genep lapisan ko-Tonjolan

Max diaméter paeh (mm)

100-350

380

300 (650)

300-600 (600-800)

Niup pin luhur jeung ka handap stroke (mm)

150

150

240

150

Dilegakeun stroke (mm)

170 ~ 550

140 ~ 440

240 ~ 1035

150 ~ 700

Handap niup pin handap stroke nepi na (mm)

260

200

400

350

Platform luhur jeung ka handap stroke (mm)

450

520

600

520

Cooling tekanan cai (Mpa)

0,3

0,3

0,3

0,3

tekanan hawa (Mpa)

0,8

0,8

1.0

1.0

tekanan sistem hidrolik (Mpa)

16

16

16

16

Maot kakuatan sirah panas (kW)

28 (35)

52 (65)

55 (95)

40

kakuatan Tonjolan pemanasan (kW)

30

47

47 × 2

91 (138)

kakuatan pompa minyak motor (kW)

37

30

100 (44)

80 (100)

kakuatan Tonjolan motor (kW)

90

132

132 × 2

247 (376)

Total kakuatan (kW)

196

255

538 (482)

566 (850)

Rata konsumsi (kW / h)

105

135

305 (260)

340 (510)

Mesin beurat (T)

20

30

75-90

30

dimension mesin (LxWxH) m

8,7 x4.2 × 5

9.1x5x6

13x5x7.6

16 × 9,5 × 8 (22x12x9)


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!