Mastikeun kasalametan produk jeung karyawan urang

Ti coronavirus anyar raging di Cina, nepi ka departemén pamaréntah, ka handap ka rahayat biasa, urang Kingswel mesin di wewengkon sadaya walks kahirupan, sadayana tingkat unit aktip ngalakukeun aksi kana ngalakukeun pakasaban alus pencegahan wabah jeung karya kontrol.

101

Sanajan pabrik urang teu di wewengkon inti - Wuhan, tapi kami masih teu nyandak eta enteng, kahiji waktos meta. On Januari 27, urang nyetél hiji group pencegahan darurat kapamimpinan jeung tim tanggap darurat, lajeng pabrik pencegahan wabah karya gancang tur éféktif janten operasional. Urang langsung dileupaskeun precautions keur wabah dina ramatloka urang resmi, grup QQ, grup WeChat, Akun resmi WeChat, sarta platform kawijakan warta parusahaan. Dina kahiji waktu kami dileupaskeun pencegahan tina coronavirus pneumonia novél jeung resumption pangaweruh-patali gawe, salam kaayaan fisik masing-masing dulur urang sarta wabah di kampung halaman Anjeun. Dina sapoé, urang réngsé statistik tina tanaga nu ditinggalkeun keur kampung halaman maranéhanana salila lebaran Spring Festival.

105

Sajauh, taya nu kaluar-of-kantor tanaga dipariksa geus kapanggih hiji hal tunggal hiji pasien kalayan muriang jeung batuk. Salajengna, urang ogé bakal mastikeun turutan syarat ti departemén pamaréntah jeung tim pencegahan wabah pikeun nempoan balikna tanaga pikeun mastikeun yén pencegahan jeung kontrol dina tempat.

106

pabrik kami dibeuli angka nu gede ngarupakeun masker médis, disinfectants, thermometers skala infra red, jeung sajabana, sarta geus dimimitian angkatan mimiti pamariksaan tanaga pabrik sarta uji coba gawe, bari disinfected kabeh buleud dua kali sapoé dina produksi jeung ngembangkeun departemén jeung kantor tutuwuhan .

103

Sanajan euweuh gejala wabah nu kapanggih di pabrik urang, urang masih pencegahan kabeh buleud tur kontrol, pikeun mastikeun kasalametan produk urang, pikeun mastikeun kasalametan karyawan.

152
Numutkeun informasi umum WHO urang, anu bungkusan ti Cina moal mawa virus. wabah ieu moal mangaruhan ékspor barang cross-wates, jadi Anjeun bisa pisan assured pikeun nampa éta produk pangalusna ti Cina, sarta kami bakal neruskeun nyadiakeun anjeun jeung layanan kualitas pangalusna sanggeus-jualan.

Tungtungna, Abdi hoyong nuhun konsumén asing kami jeung babaturan anu geus salawasna cared ngeunaan urang. Saatos wabah, loba nasabah heubeul kontak kami keur waktos heula, inquire sarta perawatan ngeunaan kaayaan kami ayeuna. Di dieu, sakabeh staf of Kingswel mesin hoyong nganyatakeun urang nuhun paling tulus ka anjeun!

 


Pos waktos: Feb-28-2020
WhatsApp Online Chat!