Kingswel siap nyandak bagian dina 2015 Chinaplas

Kingswel bade nyandak bagian dina 2015 Chinaplas di Guangzhou. Waktu paméran téh ti 20 Mei nepi ka bulan Méi 23. jumlah stan kami téh 11.1 S65. Mudahan ningali konsumén heubeul jeung anyar urang aya!


Pos waktos: Apr-27-2015
WhatsApp Online Chat!