The 2016 Chinaplas Booth Jumlah pikeun Kingswel mesin

konsumén Dear jeung babaturan,

Kingswel mesin bade nyandak bagian dina 2016 Chinaplas adil di Shanghai. Informasi angka stan téh handap.

Hatur nuhun sadaya pikeun pitulung jeung amanah ka Kingswel mesin keur jadi sababaraha taun. Simkuring teu tiasa ngantosan ningali anjeun dina 2016 Chinaplas di Shanghai.

Dina adil ieu, gigireun mesin kapang niupan jeung kapang, anu printer 3D ogé kaasup. waktos Ieu kami bakal mawa mesin Éntri tingkat sarta tingkat sateuacanna 3D printer.

Ningali maju ka tingali anjeun Shanghai.

Salam hormat,

Kingswel mesin 

22th, Feb, 2016

20160221182000_6098


waktos pos: Feb-22-2016
WhatsApp Online Chat!