mesin husus pikeun tanki bahan beuleum otomatis

mesin husus pikeun tanki bahan beuleum otomatis

Pondok Description:

According to customer’s requirements, we development some special machine. Such as special extrusion system for automobile material, different structure 3D air duct machine to follow different requirements, big machine for pallet and many special shaped products. Product Description: Special Machine For Auto Fuel Tank This machine is composed by six sets of extruder system, six layer die head system, platen-moving system, hydraulic pressure, pneumatic system,electric system, automatic take ...


jéntré produk

Tags produk

Numutkeun syarat customer urang, urang ngembangkeun sababaraha mesin husus. Kayaning Sistim Tonjolan husus keur bahan mobil, struktur béda 3D mesin saluran hawa nuturkeun syarat béda, mesin badag pikeun Usuk jeung loba produk ngawangun husus.

Panjelasan Produk:

Mesin husus Pikeun Otomatis Suluh tank

20150508130114_4887

mesin ieu kasusun ku genep sét Sistim extruder, genep lapisan Sistim sirah paeh, sistem platen-pindah, tekanan hidrolik, sistem pneumatic, sistem listrik, otomatis nyandak kaluar sistem jeung saterusna. mesin ieu tiasa ngumpul jeung sistem puseur otomatis loading, Unit cooling, crusher, mixer, jsb mesin Ieu sagemblengna dirancang sarta dijieun nurutkeun standar Jerman sahiji modél sarua, nu model mibanda jatah dioptimalkeun kinerja mun harga di hadir di dunya .

fitur mesin:

mesin ieu husus dimekarkeun salila genep tanki bahan beuleum lapisan nepi to100L.

HX1000X6-Y

(Parameter Téknis)

1. Max. volume tanki bahan beuleum ------------------------ 100 L

2. Jumlah lapisan ----------------------------------- 6

3. sistem Extruder

Lapisan jero na lapisan regrind

kapasitas Plasticizing (kg / h) ----------------------- 270 × 2 (HDPE)

Élmu sarta Téknik kakawasaan silinder (KW) ----------------------- 35,6 × 2

Élmu sarta Téknik kakawasaan extruder (KW) ------------------------ 90 × 2

 

kapasitas Plasticizing (kg / h) ------------------------ 20 (HDPE)

lapisan panghalang

kapasitas Plasticizing (kg / h) ------------------------ 20 (HDPE)

Élmu sarta Téknik kakawasaan silinder (KW) ------------------------ 7,5

Élmu sarta Téknik kakawasaan extruder (KW) ------------------------ 15

kaluar lapisan

kapasitas Plasticizing (kg / h) ------------------------ 65 (HDPE)

Élmu sarta Téknik kakawasaan silinder (KW) ----------------------- 21,5

Élmu sarta Téknik kakawasaan extruder (KW) ------------------------ 37

sirah paeh 4.The ko-Tonjolan genep lapisan

kakuatan kapang sirah panas (KW) ------------------------ 75

Kapang bagian sirah panas --------------------------- 12

diaméterna sungut paeh (mm) --------------------------- 300-600

 Parison angka titik kontrol ------------------------- 100

alat 5. Clamping

dimension kapang plat (W * H) (mm) ---------------- 1400 x 1800

Jarak antara kapang pelat (mm) ---------------------- 650 ~ 1650

Clamping gaya (KN) ------------------------------- 1000

Pindah-kapang stroke (mm) -------------------------- 1000

speed pindah-kapang (mm / detik.) --------------------------- 250

Konsumsi 6. Daya

kakuatan assembly umum (KW) ------------------------- 566

Rata pamakéan énérgi (KW / h) ----------------------- 340

tekanan suplai hawa (MPa) ---------------------------- 1.0

Konsumsi hawa (M 3/ mnt) ----------------------------- 3

Cooling tekanan cai (MPa) ------------------------- 0,3

Cooling aliran cai (m3 / mnt) ---------------------- 50 (<300C)

7. Beurat (ton.) ------------------------------ Ngeunaan 100

8. Mesin dimensi (L * W * H) (长 x 宽 x 高) (m) ----------- 16 x 9.5x 8


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!